Internationalt

MindLab var det første policylab i verden, og vi er fortsat det eneste i den danske centraladministration. Vi er evigt nysgerrige på, hvad der foregår på den internationale scene, og vi deler gerne ud af vores egne erfaringer. Derfor modtager vi mange gæster i vores smukke kontor på Slotsholmen. Men vi rejser også gerne ud, hvor oplæg, workshops, træning og rådgivning er omdrejningspunkt for overlevering af vores metoder, tankesæt og erfaringer.

25. October 2017
Læring gennem handling
Under et besøg hos GNova, vores søsterlaboratorium i Brasilien, gav vi både deres og vores egen praksis et løft ved hjælp af en simpel procesmodel. Det centrale punkt i MindLabs samarbejde med GNova er at styrke laboratoriets evne til at skabe innovation hos de brasilianske myndigheder. Under vores seneste besøg hos GNova eksperimenterede vi med en ny tilgang til arbejdet: I stedet for blot at undervise i metoder, deltog vi i et igangværende uddannelsesprojekt for at undersøge, om kurser i innovation på det brasilianske Institut for Ledelse og Forvaltning skaber den ønskede innovative kapacitet hos embedsværket. Vi anvendte vores nye procesmodel, Praksistjek, til formålet og gik i felten sammen med tre GNova teammedlemmer.
18. April 2017
En innovativ nation
Alle skoler i Singapore hører under Undervisningsministeriet, hvorfor de har enorm slagkraft medderes beslutninger. Det kræver dog, at de formår at skabe plads og læring til innovativ mod både blandt deres undervisere og hos eleverne. Derfor skal der mere innovation på skoleskemaet, så man uddanner kandidater med de rigtige kvaliteter. I den forbindelse gav Thomas feedback på elevernes prototyper på social innovations koncepter hos afgangseleverne på Cedar Girls’ Secondary School. Om Singapore formår at skabe mere innovation, vil tiden vise. Hvis det skal lykkes, handler det om meget mere end en ændring af fag og skoleskema. Det handler om at bryde med frygten for at fejle, og lade elleverne udforske muligheder på egen hånd.
23. February 2017
Inspiration on social progress
Adam Weiler, Program Director from WMCAT (West Michigan Center for Arts + Technology) visited to talk about social progress.
27. January 2017
Cooperation with the International Monetary Fund
MindLab cooperates with the International Monetary Fund on innovation management and the construction of a new laboratory at the fund in Washington D.C.
12. January 2017
Digital implementation in Uruguay
MindLab facilitated a week-long workshop about strategy and human-centered design for the agency of digital implementation in Uruguay.