Om os

Vores ambition er at pionere fremtidens offentlige sektor ved at skabe konkrete erfaringer med mulige varianter af den, som vi løbende kan lære af og referere til som inspiration og eksempler til efterfølgelse. Så vi gradvist og løbende ser en offentlig sektor under forandring helt ind i kernen af den daglige adfærd på kontoret og ledelsesgangene - til gavn for borgere og virksomheder.

 

Vi opfinder, udvikler og eksperimenterer med nye måder at finde og definere problemer på samt nye greb til at løse dem relevant og effektfuldt.

 

Vi er ejet af Erhvervsministeriet, Beskæftigelsesministeriet og Undervisningsministeriet, og vi arbejder altid sammen med vores kolleger i ministerierne på deres projekter, så eksperimenterne og effektfokus finder vej til både politikudviklingen samt borgernes og virksomhedernes virkelighed.

 

Når vi fejler, undersøger vi hvorfor og tager ved lære. Når vi lykkees, udforsker vi de muliggørende betingelser og forsøger at sprede dem som konkret hverdagsadfærd eller ledelse.