Clicky

Vigtige redskaber til opgaveløsning

Opsamlingsworkshop3

Center for Offentlig Innovation og MindLab inviterer til to workshops med udgangspunkt i erfaringer fra tre styringslaboratorier, som MindLab var med til at gennemføre i løbet af 2014.

Her viste det sig, at strategisk brug af relationer og dokumentation er vigtige redskaber til at sikre en effektiv opgaveløsning.

På de to workshops vil deltagerne fra styringslaboratorierne dele deres oplevelser, og eksperter vil sætte temaerne i perspektiv.

De to workshops er:

24. april 2015 – Dokumentation

27. maj 2015 – Relationer

Begge dage fra klokken 10 til 15, Kosmopol, Fiolstræde 55, 1171 Kbh K.

Tilmelding sker til info@mind-lab.dk ved at oplyse navn, organisation og titel samt hvilken/hvilke workshops, man ønsker at deltage i. Der er frist for tilmelding til begge workshops d. 17. april 2015. Det er ikke nødvendigt at deltage i begge workshops. Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500 kr. ved manglende fremmøde, eller hvis man melder fra senere end 48 timer før den pågældende workshop. Der er et begrænset antal pladser, så deltagelse vil ske efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om arrangementerne her: http://coi.dk/nyheder/2015/invitation-til-workshops-om-erfaringerne-fra-tre-styringslaboratorier/