Clicky

MindLab Executive

I november afholdte vi MindLab Executive for første gang. Fokus var på nye tendenser indenfor ledelse og især det at lede under de forandringer, som både den offentlige og private sektor står overfor. Arrangementet var henvendt til toplederne i vores fire ejerkredse, da det netop er lederne, der kan skabe forandring og sikre, at det spreder sig i organisationen.

Vi mener, det er vigtigt, at vi som offentlig sektor tænker over vores rolle, og hvordan vi skaber en ny måde at være offentlig sektor på. Vi skal ikke blot levere relevante løsninger, men også optimale løsninger i forhold til borgerne. Det kræver, at vi har en solid ledelse, sådan som det er krævet i en foranderlig verden, hvor uforudsigelighed og hastige forandringer er en forudsætning.

 

Når man er leder, skal man arbejde med sig selv hele tiden. Man skal samtidig anerkende, at man aldrig bliver den perfekte leder.

Thomas Prehn, chef hos MindLab

 

Der var oplæg fra James R. Detert, Professor of Business Administration og Ph.d. ved Harvard samt Kim Kristensen, Ceremonimester i Kongehuset, oberst og årets leder i 2009. Du kan høre nogle af hovedpointerne i disse to videoer.