Clicky

MindLab rådgiver FN

til-web

Som leder i en politisk organisation, er det vigtigt at understøtte plads, lyst og mod til innovation blandt sine medarbejdere. Derfor var der fokus på innovationsledelse, da MindLabs chef, Thomas Prehn, rådgav FN-ledere på en workshop i Genève.

 

MindLab og Opfinderrådgivningen har udviklet et lederkursus, der arbejder med det mindset, man som leder skal have for at skabe en kultur for udvikling i sin organisation. I den forbindelse designede og gennemførte MindLabs chef, Thomas Prehn, og leder af Opfinderrådgivningen, Kasper Munk, en to dages workshop for UNSSC, der arrangerede den tværorganisatoriske FN toplederuddannelse.

 

Traditionelt er lederskab knyttet til, at man er fagligt overlegen i forhold til sine medarbejdere. Vi mener tværtimod, at ledere skal facilitere læring, samarbejde og mod til at gå nye veje, så medarbejderne bliver de fagligt bedste. Det er blandt dem, at den reelle kapacitet i en organisation ligger.

Thomas Prehn, chef hos MindLab

 

Målet for de to dage var at inspirere og rådgive deltagerne i forhold til mindset og kultur ud fra MindLabs egen erfaring og viden om udvikling i politiske organisationer. Derfor kiggede man på konkrete cases fra MindLabs arbejde med de forskellige ministerier og styrelser i Danmark.