Clicky

MindLabMorgen om digitalisering

Få en inspirerende start på dagen med oplæg og debat

Onsdag den 31. maj kl. 8.20-10.00

I en verden, hvor der stilles højere og højere krav til digitalisering af offentlige services, hvor ressourcerne er små og konsekvenserne høje, er det afgørende at have fokus på borgernes behov fra starten, når vi vil udvikle digitale platforme og strategier i det offentlige.

Government Digital Services er frontløbere i udvikling af offentlige digitale services og har vundet en række priser for deres brugervenlige og veldesignede hjemmeside GOV.UK, som har formået at gøre alle Storbritanniens offentlige services tilgængelige gennem én webside.

Til denne MindLabMorgen vil Harry Trimble, servicedesigner hos GDS, give os et indblik i, hvordan GDS udvikler morgendagens digitale borgerservices og offentlige servicestrategier, så de både er nemme at drive og vedligholde og har borgerne i fokus.

Government Digital Services er en enhed under Cabinet Office og Efficiency and Reform Group i England, der udover at have ansvaret for den prisvindende borgerservice GOV.UK også udvikler andre offentlige services og information med udgangspunkt i borgerens perspektiv. Eksempelvis har de med digitaliseringen af 25 offentlige projekter, blandt meget andet, gjort det nemmere for 1,5 millioner englændere at besøge deres pårørende i fængsel ved at aflive langsommeligt papirnusseri .

 

Program:

8.20: Kaffe og croissant

8.30 Indledning ved Thomas Prehn, MindLab

8.35 Oplæg af Harry Trimble, Government Digital Services

9.30 Spørgsmål

10.00 Tak for idag

 

MindLabMorgen er gratis, men husk at tilmelde dig:
info@mind-lab.dk – skriv “31. august” i emnefeltet

Læs mere om MindLabMorgen på: mind-lab.dk

MindLab, Slotsholmsgade 12, 1216 København K