Clicky

MindLabMorgen om kunstig intelligens

Web

Begynd din onsdag morgen med et inspirerende oplæg om kunstig intelligens onsdag d. 29. marts kl. 8:30-10:00 i MindLab.

I fremtidens velfærdssamfund kan kunstig intelligens komme til at spille en stor rolle, i den måde vi administrerer sager, driver processer og løser udfordringer på. Men hvordan kan vi udnytte den spirende teknologi, så den understøtter og ikke udhuler vores kerneopgaver? Til denne MindLabMorgen kan du høre Anders Høeg Nissen fra DRs Hardisken fortælle om teknologien, der gør det hele muligt. Han vil give eksempler på, hvordan kunstig intelligens anvendes til velfærdsudvikling både i ind- og udland, og han vil gøre os klogere på potentialet i at bruge kunstig intelligens i vores hverdag, arbejde og samfund.

Inden for transportområdet er man allerede i gang med at gøre sig erfaringer med kunstig intelligens. Hør chefkonsulent Per Skrumsager Hansen fra Transport-, Bygnings-, og Boligministeriet fortælle om lovforslaget, der åbner for kontrollerede forsøg med selvkørende biler i Danmark. Han vil fortælle om overvejelserne bag lovforslaget og give os et billede af, hvordan ministeriets regulering giver bilisterne mulighed for at tage kunstig intelligens i brug i trafikken.

Hvis du sidder med et område, hvor I endnu ikke arbejder med kunstig intelligens, får du til denne MindLabMorgen lejlighed til at reflektere over, hvad teknologien kan give af muligheder og udfordringer for dit arbejdsområde.

Vi glæder os meget til en inspirerende start på dagen og håber at se dig!

 

Program:

8.20-8.30: Kaffe og Croissanter

8.30-9.30: Oplæg ved Anders Høeg Nissen fra DRs Hardisken og chefkonsulent Per Skrumsager Hansen fra Transport-, Bygnings-, og Boligministeriet.

9.45-10.00: Spørgsmål

10.00: Tak for i dag

 

MindLabMorgen er gratis, men husk at tilmelde dig:

info@mind-lab.dk – skriv “29. marts” i emnefeltet

MindLab, Slotsholmsgade 12, 1216 København K