Clicky

MindLabMorgen om skala

Uforudsigelige skift i skala – hvad betyder det for vores arbejde?

MindLabMorgen onsdag d. 30 august kl.8.30-10.00
Dørene åbner kl. 8.20, hvor byder på kaffe og croissanter
MindLab, Slotsholmsgade 12, 1216 København K

Ofte bliver vi kun stillet overfor to typer af tilgange til politiske og designmæssige udfordringer: top-down løsninger, hvor det ikke er let at adressere diversitet og individualitet; og bottom-up processer som kan være for inkrementelle. Kan vi bruge vores forståelse omkring effekten af skala, til at identificere nye tilgange til samfunds udfordringer?

Jamer Hunt, vil på denne MindLab Morgen igennem en række offentlige cases guide os i, hvordan opmærksomhed på skift i skala genskaber vores forestilling om systemer. Jamer Hunt mener, at udfordringer i forbindelse med; global opvarmning, sundhedspleje, den lovgivningsmæssige proces og folkeundervisning, alle er symptomerne af uforudsigelige skift i skala, forsaget af sammenkoblinger af digital information over et enormt spænd af netværker.

Jamer Hunt er forfatter og foredragsholder om skala for bla. Google Executives Summit og The Cooper Hewitt National Design Museum. PhD, Social og Kulturel Antropologi og leder for tværfaglige initiativer på The New School, New York. Han står bag det prisvindende kuratoriske eksperiment ’Design and violence’ på MoMA. Jamer Hunt er desuden medstifter af DesignPhiladelphia, USA’s største design uge og skriver for bl.a. ”Fast Company” og ”Huffington Post”.

MindLabMorgen er gratis, men tilmelding er nødvendig til info@mind-lab.dk. Skriv “30. august” i emnefeltet