Clicky

MindLabMorgen om uudnyttet data

Mindlab_workshop_cut

Data er over det hele. Men hvordan får vi fat på vores relevante data og prioriterer i mængden? Og hvilke værktøjer skal vi bruge til at omforme ustrukturerede datamasser til konkrete, værdifulde indsigter?

Ministerier, styrelser og kommuner producerer uanede mængder af data. Alt fra statistikker, registre, notater, over e-mails, referater og rapporter. Samtidig bidrager omverdenen til datamængden i form af medieomtale og indlæg på alverdens sociale medier. Men strømmen af bugnende data er hverken velordnet eller anvendelig i sin rå form og ender ofte sine dage i skrivebordsskuffer og på dybe drev.

Til denne MindLabMorgen kan du få indblik i data som værdifulde ressourcer for alle offentlige organisationer, der ønsker dybere indsigt i sine brugere, sin omverden og sig selv.

Tirsdag den 21. februar vil Anders Koed Madsen og Anders Kristian Munk fra Teknoantropologisk Laboratorium på Aalborg Universitet fortælle, hvordan digitale metoder kan hjælpe med at omforme komplicerede datamasser til konkret, strategisk indsigt for din organisation. Det vil de gøre via cases fra deres samarbejder med blandt andre Det Kongelige Teater, Københavns Kommune, Aalborg Kommune og Teknologirådet

Er du offentligt ansat er du velkommen til at blive efter oplægget og få sparring på, hvad din organisation kan ligge inde med af dataressourcer. Samtidig kan du få et overblik over de digitale metoder, der findes til at udnytte dem strategisk.

 

Program:

8.20-8.30: Kaffe og Croissanter

8.30-8.35: Indledning ved MindLab

8.35-9.30: Oplæg ved Anders Koed Madsen og Anders Kristian Munk fra Teknoantropologisk Laboratorium

9.30-9.45: Spørgsmål

9.45-10.00: Kort pause

10.00-10.15: Sparring ved oplægsholderne. Denne del af arrangementet er forbeholdt offentligt ansatte

11.00: Tak for i dag

 

MindLabMorgen er gratis, men husk at tilmelde dig:
info@mind-lab.dk – skriv “21. februar” i emnefeltet

Læs mere om MindLabMorgen på: mind-lab.dk

MindLab, Slotsholmsgade 12, 1216 København K