Clicky

Om Mindlab

MindLab er et politisk laboratorium, der tager udgangspunkt i borgerne og virksomhedernes synspunkt, når vi hjælper den offentlige sektor med at designe services og implementere lovændringer.

Vi arbejder med at skærpe måden embedsværket, styrelser og forvaltninger omsætter politiske intentioner til virkelighed. Der kan være meget langt fra, hvad der bliver besluttet på Slotsholmen og ud til de mennesker og virksomheder, der skal leve under de beslutninger. Vores mange års erfaringer med at inddrage borgere og virksomheder i udviklingsprocessen af policy har vist, at jo tættere udviklingen foregår på dem, der er aftagere af servicen eller lovændringen, jo bedre effekt vil den have.

Udviklingsprojekterne skaber vi i samarbejde med vores ejerkreds: Erhvervsministeriet, Beskæftigelsesministeriet, Undervisningsministeriet og Odense Kommune. Vores ejere med dertilhørende styrelser og forvaltninger har ekspertviden inden for deres fagområder. I MindLab er vi eksperter i metoder til at gøre den viden brugbar og effektskabende.

Læs mere om metoderne og MindLabs medarbejdere

 

 

 

WEB_Intrance

WEB_Lounge_office

WEB_meetingspace