Clicky

Om Mindlab

MindLab er en tværoffentlig udviklingsenhed, som involverer borgere og virksomheder i at skabe nye løsninger, der giver værdi for samfundet. Vi er også et fysisk rum – en neutral zone, som inspirerer til kreativitet, nytænkning og samarbejde. Læs mere om MindLabs medarbejdere.

Vi er en del af tre ministerier og en kommune: Erhvervsministeriet, Beskæftigelsesministeriet, Undervisningsministeriet samt Odense Kommune. MindLabs ejerkreds favner bredt og berører stort set alle danskeres hverdag. Iværksætteri, digital selvbetjening, uddannelse og beskæftigelse er nogle af de områder, som vi arbejder inden for. Læs mere om MindLabs organisation.

MindLab bidrager til, at ejerkredsens ledere og medarbejdere ser deres indsats fra borgernes perspektiv. Det bruger vi som afsæt til at udvikle skarpere ideer. Vi har blandt andet hjulpet med at gøre Arbejdsskadestyrelsens procedurer mere overskuelige, sendt embedsmænd på byrdejagt hos danske virksomheder og undersøgt, hvordan udenlandsk arbejdskraft kan falde bedre til i Danmark.

Se også videoen herunder og bliv klogere på MindLab’s arbejde:

ML_skriveborde3

Ægget_stor_S

jon2